Om os

Fredercia Padel Federación

Fredericia Padel Federación er stiftet i 2020 med det formål at samle padel spillere i et klubliv. Som forening vægter vi det sociale højt, dog uden at gå på kompromis med ambitionerne. Vi vil inden for en årerække være blandt de førende klubber i Danmark og har en klar forventning om, at bidrage til landsholdet på sigt. Vi ønsker at Fredericias børn og unge kan samles, lære og udvikle sig indenfor sporten, samt at få nye, gode kammerater og veninder.

En af de store fordele ved Padel, kontra andre ketchersporte er, at det er meget nemt, at gå til og enhver kan hurtigt spille på et fornuftigt niveau. Det slider ikke på kroppen på samme måde som mange andre sportsgrene hvilket også er medvirkende til at det kan spilles af folk i alle aldre. Derfor er det også oplagt at ældre kan nyde sporten, og her står FPF klar med hjælp til alt lige fra, lån af udstyr, introduktion til sporten, samt seniorhold på forskellige niveauer. Tøv ikke med, at kontakte os, hvis du er nysgerrig på sporten.

Bag foreningen er en stærk bestyrelse, vi har uddannet trænere og vi brænder for at udbrede sporten. Vi vægter det sociale højt, og alle er velkomne.

Vi er medlem af Dansk Padel Forbund